CMS softver

Mi smo Kingdom Alliance

Kingdom CMS Informacioni sistem

Naruči svoj CMS softver

Softverska rješenja za vašu firmu

CMS (Content Management System) što u prevodu znači Sistem za upravljanje sadržajem. Pod Sadržaj se misli na slikovne i tekstualne zapise na Vašoj web stranici. CMS sistem Vam omogućava da putem administrativnog dashboarda samostalno dodajete i uređujete sadržaj na Vašoj web stranici bez dodatne naknade.

Treba vam malo kontrole u firmi?

Upravljanje sadržajem po želji

Sadržaj na web stranici može biti podijeljen u module kao što su novosti, događanja, galerije, proizvodi, usluge ili portfolio, a obrazac za unos sadržaja možemo u potpunosti prilagoditi prema Vašim potrebama. KINGDOM CMS sistem ima implementiranu višejezičnost te je moguće sadržaj unositi na svakom jeziku zasebno. Vi određujete funkcionalnosti CMS sistema, a naš zadatak je kreirati sve po mjeri vaših potreba.

Analiza poslovnih zahtjeva

Dizajn i razvoj rješenja

Testiranje, puštanje urad i održavanje

Naš tim čine eksperti iz više oblasti

Kako to radi Kingdom Alliance

Korištenjem najbolje svjetske prakse, dokazanih tehnologija i metodologija razvoja, softver se isporučuje unutar razumnog vremena, uz očuvanje preciznosti u isporuci zahtjevanih funkcionalnosti i identifikovanih poslovnih zahtjeva.

01.

CMS ZA NOVINSKE PORTALE

Kreirali smo CMS sistem za upravljanje sadržajem na profesionalnim novinskim portalima. Uz kreiranje naprednih web platformi u front-endu, kreirali smo i back-end rješenje – CMS na kojem veoma lako rade mnogobrojni članovi redakcije, urednici, editori, lektori, fotografi itd. Imate tv kuću ili novinsku agenciju? Vrijeme je da pređete na KINGDOM NEWS CMS sistem.

02.

CMS ZA HOTELE I TURISTIČKE AGENCIJE

CMS za hotele namijenjen je privatnim iznajmljivačima apartmana i vlasnicima hotela. Aplikacija omogućava prikazivanje više smještajnih objekata odjednom. To mogu biti objekti vaših susjeda, prijatelja ili sl. Znači, ovom aplikacijom je omogućeno udruživanje. Paket uključuje grafički dizajn web stranice, izrada baze podataka za hotelsku djelatnost. Online rezervacije, kalendar rezervacija, cjenovnik itd.

03.

CMS ZA E-COMMERCE WEB TRGOVINE

Odlučili ste se iskoristiti sve mogućnosti modernih tehnologija i znatno sebi olakšati poslovanje, a samim time steći prednost u odnosu na žestoku konkurenciju? Tada je posjedovanje web trgovine svakako ono što vašem poslovanju treba. CMS za web trgovine sadrži dinamičnu optimizaciju za pretragu, mogućnost nadogradnje, integraciju, responsivni dizajn, višejezičnost, online naručivanje, online plaćanje.

Profesionalno i jednostavno

Softveri po mjeri vašeg poslovanja

Ukoliko ne želite da se prilagođavate gotovim softverskim rešenjima ili želite da vaše poslovne procese optimalno informatizujete, razvoj softvera je najbolje rejšenje za vas. Od analize projektnog zahtjeva, preko dizajna i realizacije, do testiranja i održavanja, primjenjujemo dokazane metode i najbolju praksu u isporučivanju rješenja skrojenih po mjeri vaših potreba.

Pogledajte ostale projekte.