CMS sistemi.

CMS za informativni portal

CMS sistemi

CMS (Content Management System) što u prevodu znači Sistem za upravljanje sadržajem. Pod Sadržaj se misli na slikovne i tekstualne zapise na Vašoj web stranici. CMS sistem Vam omogućava da putem administrativnog dashboarda samostalno dodajete i uređujete sadržaj na Vašoj web stranici bez dodatne naknade. 

Unos sadržaja - nikad lakše!

Sadržaj na web stranici može biti podijeljen u module kao što su novosti, događanja, galerije, proizvodi, usluge ili portfolio, a obrazac za unos sadržaja možemo u potpunosti prilagoditi prema Vašim potrebama. KINGDOM CMS sistem ima implementiranu višejezičnost te je moguće sadržaj unositi na svakom jeziku zasebno. Vi određujete funkcionalnosti CMS sistema, a naš zadatak je kreirati sve po mjeri vaših potreba.

Web aplikacije - nikad brže!

Web aplikacije su alati koji čine Vaše poslovanje jednostavnijim, bržim i efikasnijim. Pomažu u automatizaciji poslovnih procesa, prikupljanju, obradi i pretraživanju podataka, komunikaciji između korisnika i dijeljenju sadržaja, povezivanju s drugim sistemima, praćenju procesa, vođenju kontakata i zadataka, izradi ponuda, računa, generisanje ugovora, unos komentara i komunikaciju sa kolegama.

Dostupnost - sve na 1 mjestu!

Prednosti web aplikacija su te što su podaci dostupni u svakom trenutku s bilo koje lokacije, za veliki ili mali broj korisnika, neovisno s kojeg uređaja ih pregledavate, a dovoljan vam je samo pristup Internetu. Web aplikacije razvijamo po narudžbi, prema zahtjevima klijenta. Najbolji primjeri za web aplikacije su web trgovine, profesionalni novinski portali, turističke agencije, online platforme za razmjenu podataka.

CMS za novinske portale

Kreirali smo CMS sistem za upravljanje sadržajem na profesionalnim novinskim portalima. Uz kreiranje naprednih web platformi u front-endu, kreirali smo i back-end rješenje – CMS na kojem veoma lako rade mnogobrojni članovi redakcije, urednici, editori, lektori, fotografi itd. Imate tv kuću ili novinsku agenciju? Vrijeme je da pređete na KINGDOM NEWS CMS sistem. 

CMS za hotele i turističke agencije

CMS za hotele namijenjen je privatnim iznajmljivačima apartmana i vlasnicima hotela. Aplikacija omogućava prikazivanje više smještajnih objekata odjednom. To mogu biti objekti vaših susjeda, prijatelja ili sl. Znači, ovom aplikacijom je omogućeno udruživanje. Paket uključuje grafički dizajn web stranice, izrada baze podataka za hotelsku djelatnost. Online rezervacije, kalendar rezervacija, cjenovnik itd.

CMS za web trgovine

Odlučili ste se iskoristiti sve mogućnosti modernih tehnologija i znatno sebi olakšati poslovanje, a samim time steći prednost u odnosu na žestoku konkurenciju? Tada je posjedovanje web trgovine svakako ono što vašem poslovanju treba. CMS za web trgovine sadrži dinamičnu optimizaciju za pretragu, mogućnost nadogradnje, integraciju, responsivni dizajn, višejezičnost, online naručivanje, online plaćanje.

Kontaktirajte nas.

Pogledajte ostale projekte.