Digitalni marketing

Mi smo Kingdom Alliance

Digitalni marketing od A do Z - i više...

Treba vam kvalitetan marketing?

Klikovi, lajkovi, reakcije, pratioci, konverzije

Smiješno je pričati o digitalnom marketingu bez osnovnih temelja marketinga: ko ste vi, gdje ste, šta nudite, šta prodajete, zašto ste bolji, koliko košta vaša usluga, da li ste prepoznatljivi, gradite li brand, da li znate da facebook nije digitalni marketing nego oglašivač... Dobrodošli u Kingdom!

Rekli smo od A do Z - a šta to znači?

Od ideje, logoa do branda - i to online

Realno najekonomičniji način promocije vašeg poslovanja, izgradnje branda i prisustva na platformama online ekonomije je upravo digitalni marketing. Naš tim je specijaliziran za digitalu, i počinjemo od nule, jer to je ispravan način da ostvarimo naše zajedničke ciljeve – a to je vaša firma u telefonu svakog kupca

Dizajniramo sve - od logoa do društvenih mreža

Napravimo strategiju i realne ciljeve

Vodimo sve za vas, sadržaj, dizajn, komunikacija

Najprecizniji način marketinga do željenog cilja

Biti kvalitetan, zanimljiv i tražen online?

Digitalni marketing je kad vi sada čitate ovo i google prati sve što vi volite, ne volite, pratite, lajkate, kupujete, želite itd. Dakle, digitala je više pitanje koliko ste vi zaista spremni uložiti u sebe i unaprijediti poslovanje. To je glavni ključ uspjeha digitalne marketing kampanje. Alati su poznati svima, samo je pitanje budžeta i želje…

01.

BRANDING &
VIZUELNI IDENTITET

Imate prodavnicu? Ta prodavnica ima ime? Ima logo? Ima svoje boje? Lokaciju gdje posluje? Ima proizvode? Pruža neke usluge? Kupci dolaze ponovno da kupuju kod vas i od vas? Dakle, vizuelni identitet prodaje, baš kao i izgled…

02.

ISTRAŽIVENJE TRŽIŠTA & KONKURENCIJE

U određenoj ste branši i želite da budete bolji, pristupačniji, moderniji, jednostavno – ono što jeste. Naš tim analizira konkurenciju i tržište sa više aspekata. Tehnički, marketinški, prodajno, dizajnerski. I sve to prevedeno na vaš jezik…

03.

IZRADA SAJTA & SEO OPTIMIZACIJA

Znamo pravila, znamo kod, pratimo UIX norme i pažljivo biramo ključne riječi. Pored toga, savjetujemo ili radimo za vas content, pišemo blogove i pratimo sve ono što vas može dovesti klik iznad vaše konkurencije. A svi su konkurenti.

04.

RAZVOJ ONLINE POSLOVANJA

Ovo nije objavljivanje na facebooku. Ovo je ozbiljan posao koji u našem timu radi više stručnjaka. Kompletan tim radi zajedno i prati sve parametre. Naravno, vi određujete budžet koji želite uložiti, a mi sve ostalo. Znamo kako.

05.

CONTENT
MARKETING

Komšijin mali zna otvoriti photoshop, ali ne zna šta ide na vizual, ne zna šta ide u opis, šta su backlinkovi, šta je kvalitetan content po pitanju optimizacije, pozicioniranja itd. Tagovi, hashovi, ključne riječi i mnogo toga magičnog što radimo.

06.

COMUNITY MANAGEMENT

Sve smo pripremili za vas. Imamo budžet, imamo dizajn, imamo web, imamo ponudu, imamo vizuale, imamo odlične uslove kupovine, dostave itd. Važno je ući među narod, među ljude. Mi ne prodajemo mašinama, samo i koristimo za cilj.

07.

PLAĆENO
OGLAŠAVANJE

Evo marka da dobijem dvije marke. Jednostavno, ali u crtanim filmovima. Evo litar goriva pa da vidimo dokle ćeš doći. Vidite, nije sve jednostavno. Moramo konsultovati stručnjake, da nam naprave kampanju koja nam odgovara.

08.

MAIL
MARKETING

Veoma važno, a mi to radimo vrhunski. Želite da radite sa pravnim licima u zemlji ili okruženju? Da pratite šta klikaju u mailu koji ste im poslali. Da pratimo sve preferencije, zaintersiranost, statistiku, dinamiku, potrebe klijenata. Tu smo.

09.

POSLOVNI
KONSALTING

Kada sve prođemo od ideje, logoa do online prodaje, vjerujte, konsalting vam neće biti potreban. Veoma važna stavka je da odredite budžet u firmi za digitalni marketing i da platite jedan tim po cijeni jednog čovjeka u firmi. Sjajno.

Ne težimo masovnoj produkciji

Personaliziran i profi prostup klijentu

Kao full service agencija za digitalni marketing gradimo snažno online prisustvo kroz jadno definisane ciljeve, strategije i alate. Krajnji cilj je povećanje prisutnosti na digitalnom tržištu, a rezultat je povrćanje prodaje vaših priizvoda i usluga. Šta garantujemo – isporuku kompletnog rješenja digitalnog nastupa vaše kompanije na internetu.