Grafički dizajn

Mi smo Kingdom Alliance

Usluge grafičkog dizajna

Tražite usluge grafičkog dizajna?

Sve što dizajniramo mora da priča

Posjedujemo veliko iskustvo u dizajnu cjelokupnog vizuelnog identiteta, od logotipa, odabira boje, do zahtjevnih elemenata industrijskog package dizajna. Većina elemenata koje dizajniramo su u isto vrijeme i na digitalnom marketingu, tako da spajamo elektronske i printane radove.

Digitalno ili printano?

Za štampanje ili za digitalni marketing?

Grafički dizajn nije umjetnost, već je to način da se vizuelno komunicira, što nam omogućava lakše sporazumjevanje. Kao disciplina, grafički dizajn ima zadatak da grafički oblikuje komunikaciju različitih medija. 

Dizajn i priprema za štampanje različitih medija: novine, časopisi, plakati, bilbordi, vizit karte, katalozi, brošure, bilteni, reklamne kampanje, proizvodi i usluge.

Dizajn vizuala za društvene mreže, facebook Ads, Google Ads, banneri, Cover photo, promo letak, elektronski katalog, landing page, posteri, product & service vizuali, naslovnice, apstrakcije, najave, eventi…

 

Dizajn elektronskih medija i formata za digitalu

Dizajn i DTP priprema za štampu

Kombinacija digitale i printinga

Naš tim čine eksperti iz više oblasti

Lijepo ali i funkcionalno!

Grafički dizajn govori odakle nešto dolazi, kome pripada, na koji način se koristi. Grafički dizajn nije samo priča o nečemu lijepom nego i funkcionalnom. Vizualni identitet je nešto što je potrebno izgraditi ali ako imate dobru osnovu prije će te doći do rezultata. Krajnji cilj vizualnog identiteta je prepoznatljivost koja kupcima sugerira na ponovljenu kupnju, posjetu, pregled…

01.

Knjiga grafičkih standarda

U svakom formatu, na svakom materijalu i u glavi svakog kupca trebate biti prepoznati. To se radi sistemski, planski i iskustveno kroz knjigu standarda.

02.

Dizajn oglasnih materijala

Dizajn postera, bilborda, letaka, brošura, bannera, covera, profile image-a, logotipa, i svega što vaš brand čini široko dostupnim u digitalnom marketingu.

03.

Dizajn
logotipa

Ne može sve biti vaš zaštitni znak. Niti može biti zaštitni znak sve. Dakle, orginalnost, prepoznatljivost i zadovoljstvo klijenta jednom riječju.

04.

Dizajn
ambalaže

Lansirate novi proizvod ili uslugu. Želite da to bude kvalitetno i po mjeri. Dizajn i ambalaža idu zajedno uz orginalnost i brend.

05.

Dizajn
za web stranicu

Ideja, kombinacija boja, mockup ambijentalne slike, obrađene fotografije, patterni, dugmići, fontovi. Da, sve radimo.

06.

Priprema
za štampu

Svaka brošura, letak, bilbord i drugi formati moraju biti profesionalno pripremljeni za što kvalitetniju štampu. Mi imamo veliko iskustvo.

Aida li Aida

Jeste li čuli za AIDA pravilo?

AIDA je akronim za „Attention, Interest, Desire, and Action“.  Ukoliko vaši promotivni materijali, osim vizualnih, zadovoljavaju ova četiri uvjeta, na pravom ste putu za uspješno provođenje marketinške kampanje.  Ako ne znate odakle početi i kako to ostvariti, mi vam možemo pomoći našim idejama i savjetima.