Web stranice.

Inox-TTO – metalska industrija

Web stranice

Dizajniramo web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u vaše kupce i partnere. Dobijate unikatan dizajn, jednostavnu i funkcionalnu web stranicu, sa neograničenim brojem ideja, animacija i inovativnih elemenata koje drugi nemaju. Pokrivamo od a do ž! 

Jedinstvene i funkcionalne

Naše web stranice su prepoznatljive i jedinstvene. Pratimo najnovije trendove i tehnologije razvoja web stranica. Do sada smo uradili stotine web stranica koje su kreirane po mjeri naših klijenata. Responsivnost na svim smart uređajima, pozicioniranje na Google i drugim internet pretraživačima su veoma važni za vaš digitalni svijet. Radili smo za preko 100 klijenata, sa preko 40 različitih industrija. 

Radimo sve kompletno

Mi smo vaš outsource tim, tj. produžena ruka koja je uvijek uz vas. Na istoj smo strani zajedničke borbe za što kvalitetniju poziciju na internetu. Pažljivo slušamo vaše zahtjeve, kreiramo viziju, ideju pretvaramo u dizajn sa potpunom posvećenosti prema vašoj zamisli. 
Od landing stranica za vaše proizvode, web shopova za vašu online prodaju, do personaliziranih web aplikacija, tu smo uz vas.

Proces izrade

Proces planiranja vaše stranice počinje od našeg prvog sastanka. Bilježimo sve detaljno i dajemo prijedloge rješenja za uspješnu online prezentaciju. Web stranica je vaše ogledalo u digitalnom svijetu, a mi smo digitalni maheri.

Prva faza – Razgovaramo i bilježimo
Druga faza – Dizajniramo i prezentujemo
Treća faza – Razvijamo, testiramo, puštamo

Održavanje i ažuriranje

Mi brinemo za vašu sigurnost i štitimo vas od neovlaštenih korištenja web stranice, zaštitu od SPAM-a, Fishinga, virusa. Radimo backup podataka, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja. Vaše novosti, proizvode, usluge, mijenjamo u korak sa vremenom.
Cilj nam je da budete vidljivi i moderni na internet pretraživačima.

Održavanje sadržaja

Redovno dodajemo novi sadržaj koji dogovorimo sa vama. Većinu sadržaja kreiramo mi, a vam šaljemo na odobrenje. Dodavanje fotografija, ažuriranje novih projekata, novih usluga su važan faktor optimizacije vaše web stranice. Fotografije uz oznake, optimizaciju i odgovarajuće veličine i rezoluciju, jedan su od važnih faktora moćne web stranice. Prepustite to nama i uživajte!

Održavanje servera

Kako smo ranije govorili, radimo od a do ž. Dakle, od momenta naše saradnje, mi se brinemo za sve, od domene, hostinga, logoa, emaila, dizajna, responsivnosti, sadržaja, optimizacije, sigurnosti, nadograđivanja i edukacija za vaše uposlenike. Kingdom Alliance kroz projekat Digitalni maheri ovo radi profesionalno i uz minimalna ulaganja. Vrijeme je za digitalu!

Kontaktirajte nas.