Internet oglašavanje

Mi smo Kingdom Alliance

Full funnel usluga internet oglašavanja

Započnimo raditi na vašem projektu

Personaliziran pristup svakom klijentu

Čačkanje na facebooku i uplata 20 USD na boost nije internet oglašavanje nego foliranje. Društvene mreže su ključ i prekretnica uspjeha određenog branda ili poslovanja. Napravimo to kako treba. Naš tim pruža kompletnu uslugu održavanja i vođenja na društvenim mrežama.

Kako funkcionišu stvari

Sve je prilagođeno vašem brandu

Prije nego krenemo sa pametovanjem o statistikama i mrežama, važno je napomenuti da svakom klijentu pristupamo sa pažnjom i kreiramo zasebnu, prilagođenu kampanju. Imate li brand ili ne, jeste li velika firma ili startup, ne brinite, imamo rješenje za sve. Provest ćemo vas kroz sve faze strateškog planiranja, dizajna, vizuala, odabira mreže, sadržaja i na kraju oglašavanja.

Pravimo dizajn
vizuala

Kreiramo sadržaj
oglasa

Kreiramo i održavamo kampanju

Važno je da zajedno shvatimo šta radimo

Više od lajkanja po facebooku

Ako uzmemo u obzir da se radi o ozbiljnom pristupu gdje naš tim razgovara sa vama, izrađuje digitalnu strategiju, kreira vizuale, kreira sadržaj, izrađuje fotografije, organizuje video, montira, predstavi vrhunski vašu kompaniju i vaše usluge, onda se moramo složiti da je internet oglašavanje više od toga šta radi “komšijin mali”.

01.

UNIKATAN DIZAJN ZA VAŠ, ALI VAŠ BIZNIS

Radite određeni brand kao vaša konkurencija? Nema problema, mi ćemo analizirati šta to oni rade i napraviti mnogo bolje, funkcionalnije i korisnije za kupca. Zato je važno da pristanete na ozbiljan projekat digitalnog oglašavanja.

02.

JEDINSTVEN SADRŽAJ, TEKST, NARACIJA

Kako on to predstavi, tačno bih kupio opet. – Poznato? E to nam je cilj. Možda ste baucentar, možda klinika, možda institucija ili startup. Nema problema, naš tim čine i IT-jevci, i ekonomi, i dizajneri i novinari – znamo šta radimo.

03.

CIJELI TIM NA RASPOLAGANJU

Sve je to dobro, ali nigdje ne spominju cijenu. Tačno. Kao što pristupamo svim klijentima zasebno i sa pažnjom, tako i predlažemo obim saradnje i količinu utrošenog vremena i resursa da sve izgleda kako treba. Znate naš tim.

Možda komšijin mali može bolje

Nemojte napraviti grešku u startu

Uraditi prodajni web, chat boxove, dizajn, bannere, osmisliti kampanju, testirati kampanju, lansirati kampanju, komunicirati, privući kupce, primati narudžbe, biti kvalitetan u dizajnu, moderan u načinu kreiranja sadržaja, napraviti izvještaj o analitici i prijedlozima za dalje. Hmmm…. Možda nije za svakog ovo… Tu smo svakako.