Kingdomovih 10 tajni digitalnog marketinga

Srdačan pozdrav iz Kingdom Alliance! Želimo vam zdravu, sretnu i digitalnu 2020. godinu, da što ostvarite što veću prodaju, plasman usluga, skupite što više digitalnih klijenata i odradite što veći obim tradicionalne ekonomije što je svakako rezultat digitalnog marketinga.

Šta mislite, šta bi jedan brend, marketing ili PR menadžer mogao da zapiše sebi kao tajne koje će, u oblasti digitalnog marketinga, pokušati da sprovede u 2020. godini? Da, dobro ste čuli, vaše tajne su u pitanju, a mi ćemo vam pomoći da kroz deset stavki dođete na ideju da digitalni marketing zakucate u 2020. godini! Ako pođe po zlu, znate naš kontakt, mi to radimo u starom dobrom fazonu “Feel Digital Adventure“.

Idemo redom, vaša tajna broj jedan:

  1. Treba mi marketing strategija za digitalni marketing!
  2. Trebaju mi jasni i mjerljivi ciljevi!
  3. Trebam pratiti trendove i inovacije!
  4. Trebam istraživati i tražiti nove mogućnosti!
  5. Trebam oznažiti reputaciju firme u digitalnom svijetu!
  6. Trebam i ja lično početi objavljivati sadržaj vezan za firmu!
  7. Trebam konfigurisati analitiku i pratiti statistiku – to mi govori o mojim proizvodima i uslugama, kao i o mojoj firmi!
  8. Trebam pametno ulagati u kampanje digitalnog marketinga!
  9. Trebam naći dnevnu rutinu za vrijeme objavljivanja i vrijeme odmaranja!
  10. Trebam kontaktirati Kingdom Alliance i dogovoriti usluge Marketing rješenja – tako ću riješiti svih 10, a sigurno i dodatnih 10 jer poznajem tim Kingdom Alliance. Oni daju 150% svojih resursa za marketing!

MARKETING RJEŠENJA
Marketing rješenja kompanije Kingdom Alliance možete prilagoditi potrebama vaše firme. Uz ekspertizu tima Kingdom Alliance, zajedno ćemo analizirati marketing kampanju, sa ciljanim marketing content postovima za sve društvene mreže, email marketing, Google Ads, uz praćenje analitike, reportinga, statistike, koje nam dalje služe za napredovanje vašeg poslovanja.

VAŠA KOMPANIJA, VAŠ BRAND na svim digitalnim platformama
Bilo da se radi o novoj liniji prehrambenih proizvoda, namještaja, usluga kućne njege, osiguranja, novinskih članaka, prodaje vozila, higijenskih proizvoda iz vlastite proizvodnje, Kingdom Alliance radi objektivna rješenja analizirajući vaše realne potrebe za promociju, target marketing i komunikaciju sa potencijalnim kupcima. Imate odličnu ponudu, a nemate mogućnost da je plasirate u javnost. Digitalni marketing je odgovor.

Jednim klikom, svi kupci saznaju za vašu najbolju ponudu na tržištu. Zašto ne?

Kingdom Alliance d.o.o.
info@kingdom.ba
+38761666901 (SMS, WhatsApp, Viber)
Facebook: https://www.facebook.com/kingdom.alliance.ba/
Instagram: https://www.instagram.com/kingdom.alliance.ba/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/11508358/admin/

Izrada web stranica

Uštedite 1000 KM po projektu sa Kingdom Alliance

Biznis rješenja i aplikacije

Kreirajte svoje poslovno rješenje uz velike uštede

Marketing i smart dizajn

Dizajniramo i promovišemo vaše usluge i proizvode