Digitalni maheri.

Kulturno-sportski centar – Web, smart, android

Digitalni maheri

Digitalni maheri je projekat softverske kompanije Kingdom Alliance i odnosi se na jedinstveni pristup prema potrebama klijenta. Zamislite na tren – imate firmu i svi su u digitali, osim vas…. Pogledajte šta radimo, u čemu smo najbolji. Znate kako doći do nas. Vidimo se!
Digitalni maheri by Kingdom Alliance

Softveri

Softver je sredstvo za unapređenje vašeg posla.
Od administracije, obračuna, prodaje, marketinga, proizvodnje, planiranja, kominiciranja i praćenja klijenata. Integracija sa web aplikacijama, dostupnost putem web preglednika, siguran i jednostavan za korištenje. Brz, precizan, dostupan softver.

Web stranice

Dizajniramo web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u vaše kupce i partnere. Dobijate unikatan dizajn, jednostavnu i funkcionalnu web stranicu, sa neograničenim brojem ideja, animacija i inovativnih elemenata koje drugi nemaju. Pokrivamo od a do ž! Vama ne treba stranica, vama treba podrška našeg tima! 

CRM sistemi

Customer relationship management je skup alata za upravljanje poslovanja i odnosima sa klijentima. Omogućava praćenje rada sa klijentima, pisanje ponuda, ugovora ili narudžbi. Korištenje CRM rješenja omogućava Vam jednostavnije praćenje rada svih uposlenika, te istovremeno ubrzava rad s klijentima.

CMS sistemi

CMS (Content Management System) što u prevodu znači Sistem za upravljanje sadržajem. Pod Sadržaj se misli na slikovne i tekstualne zapise na Vašoj web stranici. CMS sistem Vam omogućava da putem administrativnog dashboarda samostalno dodajete i uređujete sadržaj na Vašoj web stranici bez dodatne naknade.

Napredne web platforme

Napredne web stranice kreiramo “from the scratch”, dakle od crteža do moćne web platforme sa mnoštvom funkcionalnosti. Vodite osiguravajuću kuću, medijsku kuću, pružate finansijske usluge ili ste najbolji provider online usluga. Imamo rješenje za vas! I to kompletno! 

Marketing kampanje

Nudimo najkompletniji marketing program za firme. Od ideje, dizajna web stranice, brandinga, dizajna vizuala, planiranja strategije, dnevnog komuniciranja, izvještavanja, održavanja društvenih mreža, komuniciranja, grafičkog dizajna promo materijala, koorporativnog identiteta. Od a do ž! 

Kontaktirajte nas.