Razvoj softvera

Mi smo Kingdom Alliance

Razvoj softvera za vaše poslovanje

Treba mi softversko rješenje

Softverska rješenja za vašu firmu

Uz korištenje savremenih programskih jezika, procesa i alata, kreiramo prema potrebama vašeg poslovanja efikasna softverska rješenja visokog kvaliteta. Naša softverska rješenja su dostupna sa bilo kojeg uređaja, sa bilo koje lokacije. Znamo da rješenje mora biti precizno, brzo i dostupno.

Digitalna transformacija rada

Olakšajte poslovanje uz tehnologiju i kod

Programski jezici i tehnologije se mijenjaju i poboljšavaju iz dana u dan. Neke od osnovih karakteristika poboljšanja koja dolaze su: brzina rada, brzina programiranja, sigurnost, itd. Iz tih razloga je jako bitno pratiti nove tehnologije. Tim Kingdom Alliance-a jako puno ulaže u učenje, napredovanje i nadogradnju. 

Analiza poslovnih zahtjeva

Dizajn i razvoj rješenja

Testiranje, puštanje urad i održavanje

Naš tim čine eksperti iz više oblasti

Kako to radi Kingdom Alliance

Korištenjem najbolje svjetske prakse, dokazanih tehnologija i metodologija razvoja, softver se isporučuje unutar razumnog vremena, uz očuvanje preciznosti u isporuci zahtjevanih funkcionalnosti i identifikovanih poslovnih zahtjeva.

01.

SAVREMENE TEHNOLOGIJE

Programski jezici i tehnologije se mijenjaju i poboljšavaju iz dana u dan. Neke od osnovih karakteristika poboljšanja koja dolaze su: brzina rada, brzina programiranja, sigurnost, itd. Iz tih razloga je jako bitno pratiti nove tehnologije. Tim Kingdom Alliance-a jako puno ulaže u učenje, napredovanje i nadogradnju.

02.

KREATIVNE
IDEJE

Jeste li ikad došli u situaciju da je softver previše komplikovan da bi se koristio, ili da jednostavno ne znate kako pronaći neku opciju ili funkciju. Naš tim rješava probleme kako bi naši korisnici dobili najbolje korisničko iskustvo. Pored toga naš pristup problemima čini vašu aplikaciju sigurnom, modernom i fleksibilnom.

03.

UREDAN
KOD

Uredan kod je poput sređenog stola: svaki put kad se vratite možete naći, od prve, ono što tražite. Iz istih razloga je jako bitno držati kod urednim. Ukoliko u budućnosti budete željeli da unaprijedite aplikaciju ili da novog uposlenika uvedete u rad potrošit ćete znatno manje vremena i resursa, nego kada imate kod koji nije uredan.

04.

DOKUMENTACIJA
I UPUTSTVO

Svaki softver koji naš tim napravi ima prateću dokumentaciju i uputstvo. Dokumentacija je napravljena za druge programere da mogu brzo i jednostavno nastaviti i/ili nadograditi projekat, što će dovesti do uštede kako vremena tako i novca. Dok uputstvo pravimo za korisnike kako bi se što brže i lakše navikli na novi sistem.

05.

ODRŽAVANJE
I NADOGRADNJA

Kada je softver kvalitetno napravljen i kada posjeduje kompletnu dokumentaciju, tada nije problem ni održavanje ni nadogradnja. Svaki naš softver, na vaš zahtjev, može biti nadograđen sa funkcijama koje su vam potrebne u jako kratkom vremenskom periodu i kao takav se može održavati uz minimalne intervencije.

06.

GRADIMO
POVJERENJE

Softver koji kreira tim Kingdom Alliance-a je garant uspješnog rada i buduće saradnje. Naše softvere koriste prvaci iz raznih industrija kao što su ekonomija, pravo, novinarstvo, osiguranje, građevina, call centri, štamparije i mnogi drugi. Prilikom kreiranja softvera mi ne pospješujemo samo vaš biznis, nego gradimo povjerenje i uspješnu poslovnu saradnju.

Profesionalno i jednostavno

Softveri po mjeri vašeg poslovanja

Ukoliko ne želite da se prilagođavate gotovim softverskim rešenjima ili želite da vaše poslovne procese optimalno informatizujete, razvoj softvera je najbolje rejšenje za vas. Od analize projektnog zahtjeva, preko dizajna i realizacije, do testiranja i održavanja, primjenjujemo dokazane metode i najbolju praksu u isporučivanju rješenja skrojenih po mjeri vaših potreba.