Advanced web.

Razvojna agencija

Napredne web stranice

Napredne web stranice kreiramo “from the scratch”, dakle od crteža do moćne web platforme sa mnoštvom funkcionalnosti. Vodite osiguravajuću kuću, medijsku kuću, pružate finansijske usluge ili ste najbolji provider online usluga. Imamo rješenje za vas! I to kompletno! 

Web dizajn od skice

Od skice do web platforme. Želite imati sve na jednom mjestu. Nema problema, koristimo najmodernije tehnologije izrade naprednih web stranica: HTML5, CSS3, PHP, JavaScript, Bootstrap itd. Vaše ideje implementiramo u skladu sa svjetskim i modernim trendovima u web dizajnu.  Kroz našu bogatu paletu ponuda nađite inspiraciju u realizovanju vaše ideje.

Baza podataka

Back-end je mašinerija koja se odigrava iza scene – sve što korisnik web platforme ne vidi ili sa čim komunicira, ali što utiče na rad dinamičkih informacija. Naš moto je brzina i bezbjednost. Brzinu vam omogućavamo kroz efikasne linije programskog koda a bezbjednost kroz enkripciju podataka i pažljivo odabrane serverske kapacitete, koje su samo vama dostupne.

Proces izrade

Proces planiranja vaše stranice počinje od našeg prvog sastanka. Bilježimo sve detaljno i dajemo prijedloge rješenja za uspješnu online prezentaciju. Web stranica je vaše ogledalo u digitalnom svijetu, a mi smo digitalni maheri.

Prva faza – Razgovaramo i bilježimo
Druga faza – Dizajniramo i prezentujemo
Treća faza – Razvijamo, testiramo, puštamo

Održavanje i ažuriranje

Mi brinemo za vašu sigurnost i štitimo vas od neovlaštenih korištenja web stranice, zaštitu od SPAM-a, Fishinga, virusa. Radimo backup podataka, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja. Vaše novosti, proizvode, usluge, mijenjamo u korak sa vremenom.
Cilj nam je da budete vidljivi i moderni na internet pretraživačima.

Održavanje sadržaja

Redovno dodajemo novi sadržaj koji dogovorimo sa vama. Većinu sadržaja kreiramo mi, a vam šaljemo na odobrenje. Dodavanje fotografija, ažuriranje novih projekata, novih usluga su važan faktor optimizacije vaše web stranice. Fotografije uz oznake, optimizaciju i odgovarajuće veličine i rezoluciju, jedan su od važnih faktora moćne web stranice. Prepustite to nama i uživajte!

Održavanje servera

Kako smo ranije govorili, radimo od a do ž. Dakle, od momenta naše saradnje, mi se brinemo za sve, od domene, hostinga, logoa, emaila, dizajna, responsivnosti, sadržaja, optimizacije, sigurnosti, nadograđivanja i edukacija za vaše uposlenike. Kingdom Alliance kroz projekat Digitalni maheri ovo radi profesionalno i uz minimalna ulaganja. Vrijeme je za digitalu!

Kontaktirajte nas.