Vrijeme je za webshop! Vlastiti kanal online prodaje

Vrijeme je da postavljanje proizvoda i usluga na društvenim mrežama na kojima ste jedni od mnogih čiji prodajni sadžraj isčezava iz minute u minutu, gdje orginalnost i dostupnost ne može doći do izražaja od konkurencije koja se nadmeće “boostanjem” akcijskih, često ekonomski-neopravdanim ponudama i onda nastaje čisti digitalni haos!

Vrijeme je za vlastiti kanal online prodaje, sa finim product modelima, sa pripremljenim timom i strateški isplaniranom kampanjom vašeg digitalnog marketinga. Idemo redom sa pet glavnih preporuka Kingdom Alliance za pokretanje web shopa.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM – CMS

CMS sistem je veoma važan faktor kod pokretanja webshopa i jedan je od najpopularnijih rješenja uređivanja i upravljanja sadržajem webshopa. Kingdom Alliance je pored WordPress-a, Presta Shopa, Joomle, kreirao vlastito CMS rješenje koje dobija najbolje ocjene klijenata – online prodaja turističkih aranžmana, online prodaja knjiga i kancelarijskog materijala, online prodaja usluga kućne njege, online prodaja marketing rekvizita, prodaja reklamnog prostora na informativnim portalima itd. Dakle, rješenje po mjeri vašeg poslovanja, intuitivno, na vašem jeziku, prilagođeno svim smart uređajima, dostupno sa bilo koje lokacije putem web preglednika. Više o CMS sistemu Kingdom Alliance pročitajte na linku.

ONLINE PLAĆANJE

Sada već imamo odlično dizajniran webshop, kvalitetan CMS sistem, ubačene proizvode i usluge, spremni smo za online prodaju. Slijedi povezivanje sa bankama putem protokola “payment gateway”. Proces online plaćanja je putem navedenog protokola banke sačinjen od sedam i više koraka indentifikacije i verfikacije, koji prolaze enkriptovanu vezu i vaše online plaćanje čine sigurnim. To je naravno moguće ako ste pravno lice i želite legalno poslovati u Bosni i Hercegovini.

GOOGLE ANALITIKE

Želite za razgovarate sa analitikom vašeg webshopa? Zvuči ludo, ali je moguće. Svaka posjeta, kupovina, vrijeme i lokacije posjete, trajanje posjete na određenom proizvodu, klikanje na određnom linku, bilježenje gotovo svih aktivnosti webshop naručivanja, prodaje. Naravno, preporuka za sve što se tiče online analitike pripada najvećem “mozgu” Google Analyticsu.
Možete pogledati kompetne benefite Kingdom Alliance na linku.

POVEZIVANJE WEBSHOPA I PRODAJNOG TIMA

Imate firmu, imate distributere, komercijaliste, članove prodajnog tima i želite da sve bude uvezano kroz online kanal prodaje? Moguće je naravno, Kingdom Alliance je kreirala odličan CRM sistem (Customer Relationship Management) gdje se upravo povezuju “SHOP” i “SHIP” – odnosno prodaja i relacija. Putem CRM-a pratite prodaju, komunikaciju, marketing koji automatizira brojne procese i dopušta vam izvještaje “na klik” u bilo koje vrijeme vašeg poslovanja. Pogledajte više o CRM-u i načinu pomoći za vašu prodaju na linku naše web stranice.

IMATE WEB STRANICU, ŽELITE DODATI JOŠ WEBSHOP

Naravno da je moguće. Kingdom Alliance je kroz stotine zadovoljnih klijenata u posljednje dvije godine razvila izvanredne web platforme za klijente različitih industrijskih branši. Ovo je lista projekata ostvarenja naših klijenata putem dizajna web stranica i naše uspješne saradnje.
Moguće je webshop smjestiti na poddomenu vaše postojeće web stranice, uz dodatno obezbjeđenje hostinga za webshop, možete zakupiti i novu domenu posebno za vaš webshop. U oba slučaja će vam pomoći Kingdom Alliance kroz Digitalnu Avanturu. Posjeti link KINGDOM ALLIANCE

Treba vam web stranica?
Treba vam web aplikacija?
Treba vam webshop?
Treba vam marketing kampanja?
Treba vam CMS sistem?
Treba vam CRM sistem za prodaju?

Čujemo se, i vidimo!

Izrada web stranica

Uštedite 1000 KM po projektu sa Kingdom Alliance

Biznis rješenja i aplikacije

Kreirajte svoje poslovno rješenje uz velike uštede

Marketing i smart dizajn

Dizajniramo i promovišemo vaše usluge i proizvode