Web stranice

Mi smo Kingdom Alliance

Radimo web stranice koje prodaju vaše usluge i proizvode

Želim savjete za novu web stranicu

Web stranica za vašu firmu

Mi vam nećemo previše pisati o prednostima web stranica. Samo ćemo reći - treba vas saslušati i napraviti web stranicu koja će lansirati vaše usluge i proizvode na tržište.
Pogledajte dole kako to radimo.

U web dizajnu smo vrh

Kako pravimo vašu novu web stranicu

Priča, priča, priča! To nam je najbitniji dio u dizajnu vaše nove web stranice. Saslušati vas i vaš tim, nama su najjače smjerncie za korisnu web stranicu. U našem iskustvu, postoje samo dvije vrste web stranica – korisne i beskorisne. Sa vama radimo ove prve, jer znamo kako, znamo šta vam treba.

Kreiramo tekst,
odaberemo slike

Kreiramo
moderan dizajn

Optimizujemo
na pretraživaču

Specijalizirani smo za advanced web

Prvoklasna web rješenja sa CMS-om

Radimo kompletna rješenja za web platforme. Profesionalni, vlastiti i unikatni CMS sistem za upravljanje sadržajem, dizajn “od nule” u kodu, sa maksimalnim sigurnosnim elementima, brzinom, i brzinom učitavanja. Pored samog dizajna, pokrivamo i tehnički dio odabira serverskih kapaciteta, kreiranja baze i raznim integracijama sa drugim servisima. 

01.

ADVANCED WEB

Profesionalna rješenja za državne institucije, agencije, općine. Savršena rješenja za medijske kuće koje žele napredne web portale sa uređivanjem i pozicioniranjem sadržaja po želji. Doslovno, nema šta ne znamo kreirati i integrisati na web platformi. 

02.

CMS RJEŠENJE

Sistem za uređivanje sadržaja. Ako se razumijete u CMS, onda ste na pravoj adresi. Mi pratimo rješenja koja koriste najveće medijske agencije. Znamo šta im je dobro i šta nije. Ako ste ozbiljna medijska kuća, institucija ili agencija, napravimo sastanak i prezentovat ćemo sve što znamo.

03.

KOMPLETIRAMO SVE

Većina naših klijenata prođe kroz ugodne razgovore u kojima naš tim bilježi potrebe firme, daje ideje i prijedloge za korisnu web stranicu. Da bismo bili najbolji, moramo ponuditi i najkompletnije web rješenje. Dakle, od ideje, teksta, slika, logoa, slogana, boje. Tu smo.

Webshop i priča oko toga

Webshop je ozbiljna digitalna ekonomija

Radite već 5 godina i više. Vidite da se sve počelo naručivati putem interneta, a dostavljati brzom poštom. Zvuči vam poznato? Naš tim će vam ponuditi kompletnu priču oko webshop-a, kreirati i ubaciti sve proizvode i usluge. Pripremiti sve za digitalno tržište. I biti vaš tim za digitalno poslovanje.