Webshop

Mi smo Kingdom Alliance

Radimo kompletna rješenja za webshop

Želim savjete za webshop

Webshop treba da unaprijedi, a ne optereti

Naš tim čine ljudi od struke. Od razvojnih inženjera do članova tima koji su vodili razvojne agencije i startupe. Odlično poznajemo kako funkcioniše biznis, marketing, organizacija i menadžment. Što se tiče marketinga i prodaje, tu smo referentni. E to je webshop, a ne samo neka webstranica...

Odlučili ste se za online prodaju

Online radnja koja radi 24h i to sama

Čuli ste mnogo priča o online prodaji. Postave na facebook i neko naruči i pošalju brzom poštom. To je uredu ako ste amater. Ako ste profesionalac koji želi da lansira svoje proizvode i usluge profesionalno. E tu već možemo detaljno sjesti. Profesionalan plan, strategija, dizajn i korisničko iskustvo sa timom koji zna šta radi. To je online prodaja i vaš novi webshop.

Pripremimo strategiju online prodaje

Kreiramo webshop sa proizvodima

Edukujemo tim kako da radi online prodaju

Mi smo spoj softveraša i ekonomista

Online prodaja koju savjetuju stručnjaci

Online prodaja je prodaja! Ne znači ako je nešto online, da je super prodajno. To određuje naše zajedničko istraživanje i nastojanje da budemo bolji od konkurencije. Da ponudimo nešto novo, što drugi ne rade. Online prodaja nije samo postaviti proizvode na web stranicu koju nazivamo webshop. Slažete se, zar ne?

01.

PITAMO INFORMATIČARE

Sve naše ideje oko online prodaje moramo prvo posavjetovati sa informatičarima, da vidimo šta su to trendovi u tehnološkim mogućnostima. Kako tehnički organizovati online prodaju i webshop, a da je klijent razumije i koristi.

02.

PITAMO
EKONOMISTE

Marketing plan sadrži plan prodaje. Znamo tehničke stvari, sada su prodajne tehnike važne. Ekonomisti žele sve da je perfektno, da je dobro dizajnirano i da je privlačno za kupca. Oni određuju slogane, akcijske banere i analiziraju.

03.

PITAMO
DIZAJNERE

Imamo webshop, imamo prozivode, imamo plan. Sada to sve treba dizajnirati da bude spoj atrakcije, akcije i online benefita. Ako tražite sva ova tri elementa na jednom mjestu – informatičare, ekonomiste i dizajnere. Tu smo. 

Webshop i priča oko toga

Webshop je ozbiljna digitalna ekonomija

Radite već 5 godina i više. Vidite da se sve počelo naručivati putem interneta, a dostavljati brzom poštom. Zvuči vam poznato? Naš tim će vam ponuditi kompletnu priču oko webshop-a, kreirati i ubaciti sve proizvode i usluge. Pripremiti sve za digitalno tržište. I biti vaš tim za digitalno poslovanje.