Zašto web stranica u Kingdom Alliance?

Prema istraživanju, ako korisnici ne mogu pronaći neku firmu na Internetu, počinju da sumnjaju u njen kredibilitet. Ako nemate web stranicu, kao da ne postojite.

Zamislite onda koliko je korisnika do sada tražilo ono što vi nudite, a nisu mogli pronaći Vas i izabrali su nekog od Vaše konkurencije. To ne mora više biti tako, sada je vrijeme da i Vi predstavite svoj biznis i otvorite novi „prozor“ prema svijetu. Jednostavno, web stranica je lična karta Vašeg biznisa.

Ako pogledate stotine i stotine ponuda za izradu web stranice za vaš brand, firmu, projekat ili novi proizvod, onda trebate obratiti pažnju da dobijete sljedeće:

Besplatan logo

Ušteda do 200 KM

Od vašeg imena i poslovanja pravite brend. Budite moderni i vizuelno prepoznatljivi. Besplatno za Vas izrađujemo logotip. Štedite novac.

Besplatna domena

Ušteda do 50 KM

Svaka web stranica mora imati svoje ime, odnosno domenu. Mi Vam besplatno dajemo domenu za vašu prvu godinu poslovanja. Mi štedimo za vas.

Besplatan hosting

Ušteda do 100 KM

Da bi Vaša stranica bila online na internetu Vi morate imati zakupljen hosting. Mi Vam dajemo besplatan na korištenja za prvu godinu

Besplatna optimizacija

Ušteda do 200 KM

Kako bi bili pozicionirani na što boljem mjestu na internet pretraživačima vaša stranica mora biti kvalitetno optimizovana. Mi to radimo profesionalno.

Besplatna analitika

Ušteda do 150 KM

Imajte kontrolu vašeg poslovanja. Analizirajte interesovanja vaših klijenata i planirajte buduće korake u skladu sa njihovim potrebama.

Besplatna podrška

Ušteda do 300 KM

Za svaki isporučeni projekat Kingdom Alliance je obezbjedio besplatnu korisničku podršku 24/7 kako biste imali kontinuitet rada.

Da, na kraju mislite, predobro da bi bilo istinito?
Imamo odgovor, naš portfolio možete pogledati na linku Portfolio

Želite razgovarati sa našim timom u vezi saradnje, opcija, vaših potreba i ideja – tu smo – dostupni 24h na mail info@kingdom.ba ili putem telefona, viber, whatsApp +38761666901.

Kingdom Alliance d.o.o.

Izrada web stranica

Uštedite 1000 KM po projektu sa Kingdom Alliance

Biznis rješenja i aplikacije

Kreirajte svoje poslovno rješenje uz velike uštede

Marketing i smart dizajn

Dizajniramo i promovišemo vaše usluge i proizvode